Egész éjjel keresett két eltűnt kisfiút a Neptun Mentőcsapat Halmajon

Megosztás

A Neptun Búvár és Mentőcsapat Facebook oldalán tájékoztatott arról, hogy a tegnapi nap során bejelentést kaptak arról, hogy eltűnt egy 8 és egy 9 éves kisfiú Halmajon. A csapat azonnal neki is látott a keresésnek.

A riasztást tegnap este fél 11 magasságában kapták. Eszerint egy testvérpár, egy 8 és egy 9 éves kisfiú nem érkeztek haza a nevelőszüleikhez iskola után. Így a mentőcsapat azonnal a helyszínre vonult két önkéntessel és két kutyával, hogy valahogyan a kisfiúk nyomára bukkanjanak.

A rendőrség munkatársai is részt vettek a keresésben és hatalmas területeket, településeket kutattak át. Azonban az erőfeszítések nem vezettek eredményre és hajnali 3:45-kor felfüggesztették a fiúk keresését.

A mai nap viszont szerencsére pozitív fordulatot tartogatott.

“Kora délelőtti órákban érkezett a jó hír, hogy a nappalos járőr Halmaj főutcáján szembe találkozott a két eltűnt gyermekkel, akik nagyon jó állapotban voltak a hajnali 7°c-fok ellenére is. Feltételezhetően behúzódtak éjszakára valahová, meghallgatásuk jelenleg is folyik – tájékoztatott bejegyzésében a Neptun Búvár és Mentőcsapat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek